Een fantastische service op
maat van uw wensen...
0476 78 86 92

Naadloze scheidingswanden voor elk project

Steve Dejonckheere Interieur in Poperinge maakt de mooiste interieurs, helemaal op maat. Zo kunt u er terecht voor het maken en plaatsen van scheidingswanden, zowel in nieuwbouwwoningen als wanneer u aan het renoveren bent. Deze echte vakspecialisten hebben alle ervaring en kennis om voor u functionele en duurzame scheidingswanden te vervaardigen én te plaatsen.

Optimaliseren van uw interieur

Wanneer u op een makkelijke en elegante manier uw interieur wenst te optimaliseren, kunt u een beroep doen op Steve Dejonckheere Interieur. Deze interieurspecialist maakt en plaatst immers mooie scheidingswanden, zodat uw interieur in een vingerknip nog beter afgestemd is op uw woonomgeving en leefgewoontes.

Handige scheidingswanden plaatsen

Steve Dejonckheere Interieur plaatst scheidingswanden voor verschillende doeleinden en in diverse woon- en leefruimtes:

  • Scheidingswanden om een kamer op te delen, een grote kamer kleiner te maken, een hoek in de kamer af te schermen,...
  • Scheidingswanden in keukens, badkamers, slaapkamers, inkomhallen, livings,...

Hoge graad van afwerking

Wanneer u Steve Dejonckheere Interieur inschakelt voor het plaatsen van scheidingswanden in Poperinge en omstreken, dan kunt u rekenen op uitstekend vakmanschap. Zowel voor het maken als voor het plaatsen van de scheidingswanden zorgt Steve Dejonckheere Interieur ervoor dat alle werken tot in de puntjes uitgevoerd worden.

De scheidingswanden kennen een strakke, naadloze en schilderklare afwerking en kunnen al dan niet thermisch of akoestisch geïsoleerd worden. Bekijk hier alvast enkele voorbeelden en laat gerust een bericht na indien u meer informatie of een offerte voor scheidingswanden wenst te ontvangen.

Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren