Een fantastische service op
maat van uw wensen...
0476 78 86 92

Plafonds in verschillende uitvoeringen

Wanneer u op zoek bent naar een plaatser voor plafonds in Poperinge en omstreken, informeer voor de mogelijkheden dan zeker eens bij Steve Dejonckheere Interieur. Deze specialist in interieurwerken weet voor elk interieur en voor elk project een uitstekende oplossing op maat aan te bieden. Steve Dejonckheere Interieur realiseert voor en met u het interieur van uw dromen, hoe klein of hoe groot uw ambities ook zijn.

Verlichting of isolatie integreren

Een verlaagd of vals plafond laten installeren zorgt ervoor dat u in één klap een mooi, volledig afgewerkt plafond heeft. Op een elegante manier worden isolatie, nutsleidingen en andere elementen zoals draagbalken weggewerkt. Een verlaagd plafond is bovendien uiterst geschikt om verlichting in te bouwen en andere leuke accenten aan te brengen.

Verschillende afwerkingen

Wanneer u ervoor kiest om door Steve Dejonckheere Interieur een verlaagd plafond te laten plaatsen, kunt u er terecht voor volgende mogelijkheden:

  • Rockfon inlegtegels zorgen voor maximaal akoestisch effect door het gebruik van rotswol. Aantrekkelijk omwille van de lage installatiekost en de gebruiksvriendelijkheid. Beschikbaar in verschillende kleuren en texturen.
  • Maestro planchetten zijn trendy, tijdloos en hebben een warme uitstraling. Verkrijgbaar in diverse designs en kleuren en naar de laatste nieuwe trends. De planchetten zijn UV- en hittebestendig en zeer onderhoudsvriendelijk.
  • Gipskartonplaat wordt bevestigd aan de bestaande plafondinrichting (betonnen gewelven, houten balken,...). Zeer veelzijdig, kan zowel recht als schuin geplaatst worden en kan ook als geperforeerd plafond toegepast worden.
  • Lamellen zijn metalen plafonds die opgebouwd zijn uit een draagstructuur met daarop lineaire lamellen van staal of aluminium. Al dan niet geïsoleerd met een akoestisch vlies. Zeer duurzaam, onderhoudsvriendelijk, 100% recycleerbaar en uitstekend voor badkamers of buiten.

Offerte voor plafonds

Steve Dejonckheere Interieur plaatst plafonds in alle materialen en maten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Bekijk hier alvast enkele voorbeelden en laat gerust een bericht na indien u meer informatie of een offerte voor verlaagde plafonds wenst te ontvangen.

Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren