Een fantastische service op
maat van uw wensen...
0476 78 86 92

Meubels op maat van uw interieur

Bij Steve Dejonckheere Interieur in Poperinge vindt u een uitstekende vakman in schrijnwerken: voor het maken van meubels op maat van uw interieur, kunt u een beroep doen op de uitstekende dienstverlening van Steve Dejonckheere Interieur. Uw nieuwbouw en renovatie wordt door Steve Dejonckheere Interieur uitstekend behartigd: hier krijgt u zonder meer het interieur van uw dromen.

Eigen atelier voor handwerk

Wanneer u op zoek bent naar een echte vakman voor het maken van meubels op maat in Poperinge en omstreken, dan kunt u Steve Dejonckheere Interieur inschakelen. In het eigen atelier worden dagelijks de mooiste maatmeubelen gemaakt, voor elk soort interieur.

Bij Steve Dejonckheere Interieur worden alle meubels met de hand vervaardigd. Het verschil merkt u zonder meer in kwaliteit, plaatsing én afwerking.

Oneindig veel mogelijkheden

Bij Steve Dejonckheere Interieur vindt u een team van gemotiveerde vakmensen, die voor u de mooiste meubels op maat van uw interieur maken. Onder meer voor volgend maatwerk kunt u een beroep doen op Steve Dejonckheere Interieur:

  • Keukenkasten, dressings, badkamermeubels, TV-meubels,...
  • Meubels met een natuurlijke uitstraling, vernis of olie,...

Uitstekende plaatsing

Steve Dejonckheere Interieur zorgt voor een complete service: van ontwerp en productie tot installatie en afwerking van uw meubilair op maat, op deze interieurspecialist kunt u rekenen.

Bekijk hier de realisaties en laat gerust een bericht na indien u meer informatie of een offerte voor maatwerkmeubels wenst te ontvangen.

Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren