Een fantastische service op
maat van uw wensen...
0476 78 86 92

Maatwerk binnendeuren in elke stijl

Bij een mooi interieur horen zonder meer binnendeuren. In Poperinge en omstreken zorgt Steve Dejonckheere Interieur ervoor dat ook uw binnendeuren perfect afgestemd zijn op de rest van uw interieur. Binnendeuren zijn er in alle vormen en maten: Steve Dejonckheere Interieur plaatst ze voor u met gemak!

Maatwerk voor glas en hout

Bij Steve Dejonckheere Interieur kunt u prachtige binnendeuren laten maken in alle vormen, maten en afwerkingen. In eigen atelier worden binnendeuren gemaakt:

  • Met of zonder waterproof binnenkasten
  • Met of zonder (on)zichtbare scharnieren
  • Met of zonder glas of glazen binnenwerk
  • Met een moderne en trendy look
  • Met een landelijke en eigentijdse look

Budgetvriendelijk of massief

Steve Dejonckheere Interieur biedt een ruim gamma van binnendeuren aan, voor elke stijl en voor elk budget. Zo kunt u onder meer kiezen voor een budgetvriendelijk alternatief in tubespaan (schilderdeur) of een deur in houtfineer of massief hout (al dan niet gelakt).

Alle deuren die Steve Dejonckheere Interieur voor u maakt, bestaan uit kwalitatieve materialen die met de grootste zorg geselecteerd zijn. Na een opmeting ter plaatse geeft u uw persoonlijke voorkeur mee, evenals uw keuze voor de te gebruiken deurkrukken en scharnieren.

Vervangen van deuren

Ook voor het uitbreken en vervangen van uw bestaande binnendeuren kunt u bij Steve Dejonckheere Interieur in Poperinge terecht. Bekijk hier alvast enkele mogelijkheden en laat gerust een bericht na indien u meer informatie of een offerte voor binnendeuren wenst te ontvangen.

Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren